avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retragerea plangerii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retragerea plangerii

Ca personal contractual am fost sanctionat de comisia de disciplina, fapt pentru care am contestat decizia. Dupa 2 termene tot am fost amanati. In prezent am plecat de la institutie la una privata. Doresc sa-mi retrag plangerea deoarece nu mai sunt afectat de masura dispusa. Cum trebuie sa procedez si care sunt consecintele .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 09:51, 3 Martie 2011
Formulati o cerere de renuntare la judecata. Puteti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata daca paratul solicita acest lucru si evident daca le dovedeste (chitanta onorariu avocat etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte renuntare/pierdere proces plangere contraventionala andrei.flonta andrei.flonta Buna! Am facut o plangere impotriva unui porces verbal prin care urma sa imi fie suspendat permisul de conducere pe 30 de zile. La sfatul unui prieten ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ! ITD ITD va rog sa-mi spuneti DACA si IN CE CONDITII,reclamantul intr-un proces civil poate fi obligat la plata cheltuielilor de judecata in favoarea paratului,chiar si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu litigiul de munca florinm. florinm. Buna ziua! Sunt nou in acest forum si doresc,daca se poate,sa primesc o lamurire la urmatoarea problema: Sunt salariat personal contractual intr-o institutie ... (vezi toată discuția)