avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional de prelungire a CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional de prelungire a CIM

In cat timp se inregistreaza in Revisal actul aditional de prelungire a contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 3 Martie 2011
Din punctul meu de vedere, anterior datei de expirare. Deci, intre semnarea actului aditional si data la care ar fi expirat contractul in lipsa actului aditional.
micaela38 a scris:

In cat timp se inregistreaza in Revisal actul aditional de prelungire a contractului de munca?

In termen de 5 zile de la data la care a intervenit modificarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ar trebuie semnat contract perioada determinata? alexgeo alexgeo in momentul acesta am un contract pe peridoa determinata pe 6 luni care imi expira pe 1 iulie , din cate am inteles mi se va face in continuare tot pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu perioada determinata. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ce documente trebuie intocmite pentru un angajat al carui contract de munca expira in 15.05.2014. Contractul de munca a fost incheiat cu perioada ... (vezi toată discuția)
Inregistrare revisal Dinush Dinush Daca un contract pe perioada determinata expira azi si doresc sa-l prelungesc, astazi trebuie sa fie inregistrat in revisal sau trebuia cu o zi inainte? Dupa ... (vezi toată discuția)