avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executie silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executie silita

In ce conditii pot plati o sulta dupa primirea unei sentinte, astfel incat sa nu fiu executata silit? Banuiesc ca dupa cele 15 zile calendaristice scurse de la primirea sentintei va trebui s-o investesc cu formula definitiva si irevocabila atata timp cat nu se face recurs. Cat timp am la dispozitie, astfel incat sa platesc eu de bunavoie si in ce conditii ii dau sulta? trebuie intocmit vreun act la notar la astfel de "tranzactii"?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:22, 3 Martie 2011
Daca creditorul d-voastra nu face recurs, puteti sa-l contactati sii faceti "o oferta reala de plata'',si intocmirea unui act chiar sub semnatura privata, sau mergeti la un BEJ, si facetii o "NOTIFICARE"in conformitate cu disp. art.586 si urm. Cod proc.civ.
:sorry::sorry::stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea unui drept in chip abuziv si cu rea-credinta !!!! Manole Dumitru Manole Dumitru Debitorul unei creante, stabilita judecatoreste, nu vrea sa depuna creanta la BEJ pe care creditorul la imputernicit sa porneasca executarea silita ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu a unei sentinte irevocabile coldman coldman In urma sentintei la recurs , declarate irevocabila, am de platit o sulta. Am banii si as dori sa aflu pasii care trebuie urmati pentru a achita sulta astfel ... (vezi toată discuția)
Executare silita Manole Dumitru Manole Dumitru Sulta stabilita prin hotarare irevocabila provenita din partaj bunuri comune imobiliare, datorata de partea potrivnica imi confera un drept de creanta ... (vezi toată discuția)