avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CIM art. 65/1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CIM art. 65/1

Buna ziua !
Stie cineva sa-mi spuna daca, la incetarea CIM cu art.65/1 - somaj individual - se face si o notificare catre ANOFM ?

MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 3 Martie 2011
Eu am intocmit multe decizii de incetare pe acest articol, insa toti fostii salariati aflati in acest caz se duceau doar ei pentru continuarea actelor privind somajul. Noi nu am trimis niciodata documente catre ANOFM si nici catre alta institutie.
carmen.balan1967@yahoo.com a scris:

Buna ziua !
Stie cineva sa-mi spuna daca, la incetarea CIM cu art.65/1 - somaj individual - se face si o notificare catre ANOFM ?

MULTUMESC ANTICIPAT !

Nu se face nicio notificare de acest gen catre AJOFM ... In cazul concedierilor colective Codul muncii prevede o anume procedura, printre care si notificarea AJOFM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post in perioada de proba dana13 dana13 Un angajat aflat in perioada de proba, poate fi trimis in somaj, daca i se desfiinteaza postul? In baza carui articol ii inceteaza cim-ul (art 65 alin 1 sau ... (vezi toată discuția)
Decizie desfiintare post part-time TEF TEF Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie de desfiintare post incadrat cu norma redusa de 2 sau 4 ore. Care sunt motivele invocate si pasii care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns ref.concedieri individuale nicusan nicusan Daca am comunicat unor salariati pe care urmeaza sa-i concediez individual (art.65 pentru motive neimputabile lor(desfiintarea posturilor la un anumite locuri ... (vezi toată discuția)