avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice RENUNTARE LICITATIE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

RENUNTARE LICITATIE

bUNA ZIUA! Am si eu o mare problema: am participat la o licitatie - negociere cu publicare de anunt , la negociere din greseala am spus alta valoare iar acum vreau sa renunt. Se poate? Si daca da care sunt conswecintele . V amultumesc si astept urgent ajutor
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:06, 7 Martie 2011
Se poate. Trimiteti o instiintare oficiala.
Pierdeti garantia de participare la licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare recuperare taxa de participare licitatie Seyra Seyra Buna ziua. Am participat la o licitatie si vreau sa renunt. Nu am fost declarata respinsa sau admisa. As dori sa imi recuperez taxa de participare. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum se face negocierea in cazul s-au depus doar oferte inacceptabile din punct de vedere al pretului zinates zinates Cf art 110 alin 1 lita) din oug 34/06, avand o singura oferta inacceptabila depusa( pret mai mare cu 20%) as vrea sa fac negociere cu ofertantul , fara sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie concesiune teren de la primarie dia_8 dia_8 Subiectul e urmatorul: S-a dat anuntul pentru licitatie, s-a intocmit caietul de sarcini, dar s-a GRESIT redeventa, trecandu-se o suma exagerat de mare (0,5 ... (vezi toată discuția)