avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Intrebare recuperare taxa de participare licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Intrebare recuperare taxa de participare licitatie

Buna ziua. Am participat la o licitatie si vreau sa renunt. Nu am fost declarata respinsa sau admisa. As dori sa imi recuperez taxa de participare. Ce trebuie sa intocmesc pentru a o cere inapoi? Va multumesc, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:33, 16 Decembrie 2015
Trebuie sa asteptati comunicarea rezultatului procedurii, altfel pierdeti garantia de participare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare documente clarificatoare amalia.p amalia.p Buna ziua Am participat de curand la o licitatie pentru lucrari. AC ne-a solicitat acum prezentarea unor documente lipsa, respectiv cazierul judiciar al ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie participare cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei ... (vezi toată discuția)
Renuntare licitatie irinacosiba irinacosiba bUNA ZIUA! Am si eu o mare problema: am participat la o licitatie - negociere cu publicare de anunt , la negociere din greseala am spus alta valoare iar acum ... (vezi toată discuția)