avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare debite de la primarii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare debite de la primarii

Bine v-am gasit!
In luna octombrie 2007 am efectuat niste prestari servicii la o primarie. Din discutiile pe care le-am avut cu primarul si a semnat acceptul pentru plata facturii, in schimb, contabila refuza sa efectuieze plata.
Ce as putea sa fac, sa-i actionez in judecata sau ma sfatuiti altceva?!
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: luci_jsv , utilizator 17:57, 23 Mai 2008
reveniti la primar si prezentati-i situatia, in caz contrar si primaria poate fi actionata in judecata pentru plata datoriilor, nu exista nici o interdictie in acest sens.
Am revenit de mai multe ori la primar el fiind intrutotul de acord pentru plata, dar contabilul refuza plata (din ce motive nu se stie, primarul chiar cerand o nota axplicativa pentru refuzul ei), de cateva contabilul fiind si in concediul medical, probabil asteapta, fiind campania electorala, sa vina alt primar si prin alte mijloace sa refuze plata definitiv si sa anuleze factura, este posibil asa ceva?
deci, sa-i actionez in judecata?#-o
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2008
luci_jsv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu reziliere contract aquatim buna ziua. am vandut o casa in iulie 2019 pentru care am intreprins ... alinad1965 alinad1965 Buna ziua. Am vandut o casa in iulie 2019 pentru care am intreprins demersurile necesare pentru a nu mai figura in evidentele primariei pe numele nostru desi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o primarie paulica_67 paulica_67 am o librarie.in 2010 am livrat marfa catre o primarie{fara a avea contract de prestari servicii cu ea}prin 4 facturi. datorita faptului ca pe drum marfa se ... (vezi toată discuția)
Am o suma de bani de recuperat de la o societate comerciala bogdan2010 bogdan2010 am lucrat ca inchiriat cu un utilaj de constructie la o societate comerciala timp de 2 ani 2007 si 2008 . trebuiau sa imi vireze intraga suma de bani la ... (vezi toată discuția)