avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

as dori sa cumpar o casa si propietaru spune ca nu are decat chitanta de mana pt ca asa se facea atunci in 78 ce riscuri pot avea?
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 14:07, 3 Martie 2011
...nu puteti cumpara de la cineva care nu este proprietar...indrumati vanzatorul sa se adreseze instantei in vederea swtabilirii dr sau de proprietate, apoi acesta trebuie sa intocmeasca documentatie cadastrala pt imobil si abia apoi poate sa vanda...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana din 1977 cristinacraciunn cristinacraciunn Buna seara, Am si eu nevoie de sfatul dumneavoastra. Parintii mei au achizitionat in anul 1979 un imobil incheiat cu o chitanta de vanzare-cumparare facuta ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana cristi valentin cristi valentin so crul meu a cumparat o casa in baza unei chitante de mana in anul 1979.vechiul proprietar nu avea acte la casa,avea doar o chitanta de mana in care cumpara ... (vezi toată discuția)
2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)