avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi somer la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi somer la angajare

Buna ziua. As dori sa stiu ca somer in cazul in care m-as angaja care este perioada minima de angajare.

As dori sa clarific daca angajatorul este obligat intradevar sa ma tina angajata 3 ani? Exista vreo perioada de genul acesta? Exista vreo posibilitate de a inceta contractul de munca mai devreme?
multumesc frumos1

Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:44, 4 Martie 2011
Nu exista perioada minima de angajare; sunt intr-adevar anumite facilitati acordate angajatorilor care integreaza in munca someri, insa acest lucru nu reprezinta automat o garantie pentru pastrarea locului de munca
Buna seara,
Multumesc frumos pentru raspuns.Mai insist cu o lamurire daca se poate.Nu-mi este clar in ce conditii pot sa-mi dau demisia in aceasta perioada in care angajatorul primeste anumite facilitati cu ce ma oblig eu ca si angajat daca mi se face contract de munca ?
Multumesc frumos!
la angajare ai semnat un contract individual de munca?acolo trebuie sa ai toate datele ! angajatorul era obligat sa-ti dea o copie! daca nu o ai,solicit-o!
Dv in calitate de angajat veti avea exact aceleasi drepturi si obligatii ca orice angajat care semneaza contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer arimed arimed As dori si eu sa stiu ca somer care sunt pasi pe care ii urmeaza angajatorul. Mentionez ca eu am somajul in Buzau si ma angajez in Constanta. Stiu ca primesc ... (vezi toată discuția)
Daca am peste 45 de ani si am fost preluat din somaj in vederea angajarii pot demisiona? digitalmedia digitalmedia buna seara. am urmatoarea problema: mama mea a fost data in somaj acum 2 ani. a primit somaj 1 an si jumatate. cand mai avea de primit somaj inca vreo 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva mascata in demisie acordul partilor diadora_74 diadora_74 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste \\\\\\"concedierea colectiva\\\\\\" care este mascata in \\\\\\"demisia cu acordul partilor\\\\\\". ... (vezi toată discuția)