avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... patronul mi-a scris singur demisia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

patronul mi-a scris singur demisia

buna ziua.....am si eu o problema daca ma puteti ajuta in legatura cu patronul la care lucrez si acum.Am fost la ITM sa ma conving daca figurez ca angajata si mi-au spus ca am demisia baga din decembrie 2010 ceea ce eu nu stiam si nu am semnat nimic.Ce pot face in legatura cu aceasta problema. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:59, 3 Martie 2011
daca lucrurile se prezinta exact asa cum le-ati mentionat,aveti urmatorii pasi:
1) depuneti de urgenta o plangere penala impotriva respectivului "patron" pe considerentele art 290;art291
2)solicitati o expertiza respectivului document
Buna ziua !
In primul rand solicitati o copie de pe acea "demisie" la ITM ..
Apoi , aveti mai multe variante : prima ar fi sa discutati cu angajatorul despre situatia existenta si sa ajungeti la un punct comun ( mai ales ca il aveti la mana cu acea "demisie" pe care cine stie cine a depus-o dar in mod cert angajatorul a uzat de ea ) ; a doua ar fi sa initiati o actiune penala impotriva angajatorului sau persoanei care se face vinovata de savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu? alexeea alexeea Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ... (vezi toată discuția)
Am aflat dupa 4 luni ca sunt concediat costy1 costy1 Am lucrat timp de un an de zile la o firma, bineanteles cu carte de munca. Anul acesta in februarie, angajatorul a considerat ca plateste prea multi bani la ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)