avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu?

Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ca nu imi semnez demisia.intre timp ei au depus deja demisia mea desi eu n-am semnat nimic.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 9 Mai 2011
Sesizati ITM -ul cu privire la aceasta problema.
Si faceti plangere la politie pentru fals in acte publice, daca sunteti sigur ca v-au falsificat semnatura.
alexeea a scris:

Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ca nu imi semnez demisia.intre timp ei au depus deja demisia mea desi eu n-am semnat nimic.Ce pot sa fac?

Plangere penala impotriva angajatorului pentru savarsirea concursului de infractiuni : fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Plangerea o depuneti fie la Politie , fie la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Patronul mi-a scris singur demisia ContSters196390 ContSters196390 buna ziua.....am si eu o problema daca ma puteti ajuta in legatura cu patronul la care lucrez si acum.Am fost la ITM sa ma conving daca figurez ca angajata si ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)