avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme loc de munca

Buna seara! Am fost angajata la o firma pe perioada determinata la program part time din data de 17 octombrie 2016,in data de 13 mai 2017 am anuntat ca nu mai doresc sa lucrez, iar in data de 17 mai imi expira contractul.Luna urmatoare cand trebuia sa imi primesc salariul si pe langa acesta banii pe zilele de concediu de care nu am beneficiat,am primit doar salariul fara banii de cncediu.Am anuntat managerul despre situatia si am primiut drept raspuns ca o sa-mi primesc banii atunci cand imi semnez demisia sau sa astept pana cand imi expira contractul.Fiind sigura de data la care mi-a expirat contractul eram nedumerita de ce acei bani nu mi-au fost virati.Apelez la cei de la resurse umane peste cateva zile si imi raspund ca s-a cerut prelungirea contractului pana la data de 17 august. Am apelat la ITM,acestia au facut un control si mi-au raspuns ca au gasit actul aditional al contractului de munca semnat de mine prin care sunt de acord cu prelungirea contractului,deci in concluzie semnatura mea a fost falsificata si facuta de catre manager! Cum pot proceda in aceasta situatia?
Pot sa cer daune pentru falsificarea semnaturii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CretuSabina , utilizator 16:21, 8 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CretuSabina a scris:

....Am apelat la ITM,acestia au facut un control si mi-au raspuns ca au gasit actul aditional al contractului de munca semnat de mine prin care sunt de acord cu prelungirea contractului,deci in concluzie semnatura mea a fost falsificata si facuta de catre manager! Cum pot proceda in aceasta situatia?
Pot sa cer daune pentru falsificarea semnaturii?
Multumesc anticipat!

In acest caz, sesizati Politia/Parchetul pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Atasati la sesizare si raspunsul ITM-ului.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim si inchidere cim fara cunostinta angajatului cristi1q cristi1q Buna ziua, va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema: - in luna august 2006 am fost angajat la o firma, in prima faza cu contract pe 3 luni - dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba expirata mikonos mikonos Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In data de 11.07.2017 m am angajat la o firma semnand un contract pe o perioada de proba de 3 luni. In contract ... (vezi toată discuția)
Fals sau nu? ClaudiaN ClaudiaN Buna seara! Sunt in urmatoarea situatie: in litigiul de munca civil cu angajatorul acesta a trebuit sa depuna statele de plata si pontajele pentru a dovedi ... (vezi toată discuția)