avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INREGISTRARE AMORTIZARE PE 6 LUNI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INREGISTRARE AMORTIZARE PE 6 LUNI

V-as ruga daca puteti sa-mi spuneti: pot inregistra in luna iulie 2011 de exemplu amortizarea neinregistrata pe ian.- iulie 2011?
Cel mai recent răspuns: gabiclenciu , utilizator 14:34, 8 Martie 2011
suntem totusi in martie 2011 , la ce perioada va referiti mai exact?
am pierdere atat pe 2010 cat si in primele luni ale acestui an. Pentru a diminua pierderea pe acest an administratorul a hotarat ca in primele 6 luni ale acestui an sa nu mai calculam amortizarea.Daca insa in luna iulie 2011, sa zicem ca ies pe profit pot inregistra amortizarea aferenta celor 6 luni, sau numai pe luna in curs - respectiv iulie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez tva-ul denisa2011 denisa2011 buna ziua! In octombrie 2010 am depasit plafonul pentru a ne inregistra la platitori de TVA. In lunile decembrie 2010 si ianuarie 2011 am taiat facturi fara ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal andreeamarissa andreeamarissa buna, as avea cateva intrebari,poate cineva stie sa imi raspunda.Sunt in concediu de risc maternal din data de 20 februarie,si m-ar interesa cum se face ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament dupa reevaluare simonapopescu2008 simonapopescu2008 Am cumparat un apartament in martie 2009 pe persoana juridica. In 2009 am platit impozit aferent lunilor ramase 1,5% din valoare apartament. In 2010, 2011 cota ... (vezi toată discuția)