avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stramutare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stramutare

Daca nu sint multumit de o solutionare la parchet data de procuror la un dosar fiind parte vatamata pot schimba dosarul la alt procuror deoarece am o banuiala ?
Cel mai recent răspuns: carmen69 , utilizator 18:38, 3 Martie 2011
Aveti aceasta posibilitate. Daca deja s-a dat solutie, puteti face plangere la primul procuror si apoi la instanta.
inteleg ca in cazul dvs, procurorul, prin rechizitoriu a dispus o anumita solutie.
in acest caz, daca avecti obiectii sau sunteti nemultumit, in teremn de 10 zile de la primirea solutiei, adresati parchetului o contestatie.Aceasta contestatie nu va fi solutionata de acelasi procuror.
sugestie-nu mentionati in contestatie anumite "banuieli" la adresa procurorului;axati-va atentia pe aspectele care le contestati
succes
Puteti face plamgere impotriva solutiei procurorului de caz in termen de 20 de zile (si nu de 10 zile) de la comunicarea acesteia. Aceasta plangere se inregistreaza tot la Parchet insa este solutionata de procurorul ierarhic superior.
In legatura cu problema de mai sus mai am o plingere depusa cu doua saptamini inainte si o chitanta cu o suma de bani expirata termen pot sa le atasez la dosarul deschis ca probe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)