avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendarea activitatii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendarea activitatii PFA

Buna ziua !Sunt traducator autorizat PFA si as vrea sa-mi suspend pe o perioada de timp activitatea . Se poate acest lucru si daca da, in ce conditii ,pe ce perioada maxima si ce motive pot fi invocate?Tinand cont ca sunt traducator autorizat, la reinceperea activitatii va fi nevoie de darea unor examene pt. continuarea activitatii? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendarea activitatii pfa amis_army amis_army Buna ziua ! Sunt PFA cu activitate de traducator /interpret si as vrea sa-mi suspend activitatea pe o perioada de timp. Cum as putea face acest lucru, pe ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa dangabrielus dangabrielus Buna ziua, sotia are un PFA si urmeaza sa nasca. Cand se face suspendarea acestuia tinand cont ca a intrat deja in concediu medical de sarcina si lauzie? Se ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfa mmanu mmanu ce presupune suspendarea activitatii unui pfa pe perioada unui an? intentionez sa suspend in perioada aug 2010- aug 2011 datorita intrarii in cic si nu stiu ce ... (vezi toată discuția)