avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare activitate pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare activitate pfa

ce presupune suspendarea activitatii unui pfa pe perioada unui an? intentionez sa suspend in perioada aug 2010- aug 2011 datorita intrarii in cic si nu stiu ce presupune acest lucru
stiu ca nu mai trebuie sa realizez venituri, dar ch se pot efectua in sensul ca am abonament internet si telefon pe pfa.
daca suspend risc si un control din partea celor de la finante?
Cel mai recent răspuns: mmanu , utilizator 11:33, 11 Februarie 2010
Buna ziua,
Daca sunteti inregistrat ca pFA la Registrul comertului, mergeti acolo, completati niste formulare (va spun cei de la informatii exact care), platiti o taxa de 100 Ron si in 24 ore aveti decizia de suspendare. Nu cred ca se poate intrerupe doar pe un an, cred ca trebuie s-o suspendati pe 3 ani si apoi daca va decideti sa reincepeti activitatea, va duceti iar la Reg. Comertului si o luati de la capat cu formularele.
Succes in continuare!
nu la registru am infiintat ci la finante, dar stiu ca si daca suspenzi pe 3 ani, 3 ani este perioada maxima, activitatea poate reincepe in intervalul de 3 ani fara probleme
va rog , ma poate ajuta cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa raluca_filk raluca_filk Buna ziua, As dori cateva informatii referitoare la un PFA. Functionez ca si PFA , cod CAEN : 5590 , ca si pensiune turistica in proprietate personala , ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfa cris_myc cris_myc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de functionarea unui PFA..... Am deschis un PFA si sunt interesata daca as putea sa ii suspend activitatea pana in ... (vezi toată discuția)
Pierdere decizie pentru cic rezemica rezemica Am pierdut decizia primita de la Fortele de Munca cu privire la durata concediului de ingrijitre al copilului pana la 2 ani. intrebarea mea este daca acest ... (vezi toată discuția)