avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot solicita daune pentru accidentul suferit in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot solicita daune pentru accidentul suferit in magazin?

Intr-o zi am fost la unul din marile centre comerciale si am vrut sa ma uit la un produs, care mi-a cazut in cap, pe fata si mi-a fisurat nasul. As vrea sa ii dau in judecata pentru neglijenta si pentru ca mi-au dat ajutor abia dupa ce am cazut din picioare plin de sange. Cum trebuie sa procez? Am sanse sa castig? Si care ar fi costurile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:36, 6 Martie 2011
Aveti probe ca asa s-au desfasurat lucrurile?
Scoateti un certificat medico-legal care sa constate urmele si ii dati in judecata pentru daune materiale(daca ati platit ceva la medic, medicamente, taxi, ingrijiri medicale, certificatul ..)si pentru daune morale .
Am ca martor sotul si camerele de filmat din magazin.
Am scos certificatul medico-legal cu diagnosticul: traumatism piramida nazala.
Unde se incadreaza fapta? Conteaza prezenta sotului la intamplarea incidentului?
Care sunt costurile intregului proces si cat costa onorariul?
Multumesc.
In dreptul civil,sotul nu conteaza ca martor.In ceea ce priveste filmarea video...slabe sanse.Sa nu cumva sa se fi stricat in acel moment.
Si nu credeti ca am avea sanse? Am inteles ca este foarte scump timbrul si nu prea ne permite...nu stim daca merita sa facem un efort sau nu..

Alte discuții în legătură

A fost lovit cu pumnul, sau a cazut pe asfalt ? suparattul suparattul Buna seara! Intr-un certificat medico-legal,printre altele, se spune:\" [i]Leziunile s-au putut [/i][i]produce prin lovire cu corpuri dure[/i]\". Leziunea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala hippophae hippophae ne-am gasit intr-o parcare...m-am trezit blocat de un nene..era la 20m si l-am rugat frumos sa ma lase sa plec...avea treaba la un automat de lapte...am ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul ... (vezi toată discuția)