avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme

1) Am o nelamurire, care este diferenta intre transportul de marfuri si distributia de marfuri (eventual paragrafe din legi daca exista) ?
2)Am (sau nu ) obligatia de a avea autorizare sanitar veterinara pentru a transporta conserve din carne(conserva este in tabla) ambalate in cutii de carton care sint puse pe palet infoliat ?
Va multumesc pentru amabilitate
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 12:18, 4 Martie 2011
transportu de marfuri se rezuma la a transporta o cantitate mare de marfa la un depozit; de obicei cu masini de tonaj mare; distributia de marfa are in vedere o cantitate mai mica distribuita in diferite puncte comerciale(magazine de mici dimensiuni) sau lanturi de magazie(metro carefour bila etc) intr-un judet sau intr-o regiune(ex. sc M srl transprta marfa la botosani la firma sc C srl. firma sc C srl distribuie marfa pe raza judetului botosani
cu privire la a doua problema iti trebuie un document de la dsv precum ca firma(si masina cred) este autorizata sa transporte produse alimentare indiferent daca sunt conserve borcane; indiferent daca este sau nu paletizata indiferent de originea produsului fie el de origine animala sau vegetala. mergi la dsv si intreaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere furgoneta inmatriculata italia Bobby_it Bobby_it Salutare tuturor. PROBLEMA: Sunt cetatean roman rezident cu forme legale pe termen nelimitat in Italia , am un microbuz (3,5tone) ... (vezi toată discuția)
Tiparire factura pe mai multe pagini ancutzagirl ancutzagirl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la tiparirea unei facturi al carei numar de linii depaseste o pagina si este necesara trecerea pe ... (vezi toată discuția)