avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce se poate face in cazul unui locatar care ocupa mai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce se poate face in cazul unui locatar care ocupa mai multe locuri de parcare?

Ce se poate face in cazul unui locatar care ocupa mai multe locuri de parcare, in parcarea rezidentiala adp sector 6, obtinute pe o singura locuinta in incinta respectiva, in plus fata de acestea respectivul ocupand si alte spatii de parcare neamenajate de catre primarie, cu rulote si alte remorci pe care nu le misca cu anii?
Stiu ca legea nu permite obtinerea mai multor locuri de parcare pentru o singura locuinta. In acelasi timp locatarii din zona, care au drept de a obtine un loc de parcare in parcarea rezidentiala, dar care nu au fost suficient de "infipti" in primarie, isi scot ochii pe cele cateva locuri neamenajate de pe trotuarul aferent.
Multumesc pentru orice indrumare.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:26, 4 Martie 2011
sesizati primaria locala si cereti ridicarea lor. stiu ca exista un serviciu al primariei care ridica masinile ce ocupa spatii de parcare rezidentiale in mod abuziv.
Pai daca omul vine cu contractul de inchiriere a locului respectiv? Poseda contract de inchiriere pentru mai multe locuri, chiar poseda, desi are o singura locuinta. Asta in afara troacelor parcate pe locuri neamenajate, in privinta carora nu stiu daca se poate face ceva.
Cumva ma duc cu gandul la notiuni ca spaga, coruptie, abuz, functionari publici, relatii... Aici loveam cu intrebarea initiala: "Ce se poate face..."
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
corav, utilizator
din cite stiu, in Bucuresti, ptr un imobil se acorda un singur loc de parcare deci nu cred ca exista mai multe contracte. in plus, pina nu faceti reclamatia nu veti cunoaste situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea ingradirii locurilor de parcare alyana alyana Buna, in cadrul viitoarei AG am propus verificarea legalitatii ingradirii a 2 locuri de parcare, de catre 2 proprietari de autoturisme. Ingradirea este ... (vezi toată discuția)
Nu pot obtine loc de parcare pgrigoruta pgrigoruta Buna ziua, Locuiesc in sectorul 3, intr-un bloc cu suficiente locuri de parcare publice (de la ADP). O parte sunt ocupare de locatari ai blocului insa o ... (vezi toată discuția)
Parcare rulota dlcodrut dlcodrut in parcarea auto dintre blocuri (neamenajata de primarie), un locatar a parcat o rulota pe care o foloseste cel mult odata pe an. Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)