avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu pot obtine loc de parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu pot obtine loc de parcare

Buna ziua,

Locuiesc in sectorul 3, intr-un bloc cu suficiente locuri de parcare publice (de la ADP). O parte sunt ocupare de locatari ai blocului insa o buna alta parte sunt ocupate de locatari din vecintati. Acum aprox un an am incercat sa obtin un loc de parcare insa mi s-a spus ca nu se poate. Intre timp, am citit legea si observ ca la [ link extern ] )
în imobilul aferent parcajului;". Plecand de la acest fapt, voi mai face o incercare sa imi obtin un loc de parcare deoarece indeplinesc toate conditiile legale. Presimt ca ma voi lovi de aceleasi probleme ca pana acum, probabil locurile fiind date pe "atentii". Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 27 Decembrie 2015
Anterior avansarii de suspiciuni,trebuie responsabil verificat evidenta primariei
Exista posibilitatea ca primaria sa aloce intr-o parcare locuri de parcat pentru mai multe blocuri
Sarbatori fericite si succes !
Multumesc de raspuns, nu m-am gandit ca "imobilul aferent parcajului" poate fi interpretat.
Avand in vedere lipsa recunoscuta a spatiilor de parcare,fiecare primarie ,prin regulament prevede modalitatea de acordare spatii cu destinatia de parcare,respectiv criteriile de selectie ale cererilor
Tot prin regulament se dispune inclusiv numarul de locuri care pot fi acordate unui singur proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept parcare pe spatiul public din fata complexului rezidential DanutCaragata DanutCaragata Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential format din 4 blocuri. Pe trotuarul din fata, au fost rezervate locuri de parcare de catre cativa dintre ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ElenaGe ElenaGe Buna ziua! Locuiesc in Iasi si ma confrunt bineinteles cu problema locurilor de parcare. Vis-a-vis de blocul meu si in imediata vecinatate a altui bloc ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul unui locatar care ocupa mai multe locuri de parcare? corav corav Ce se poate face in cazul unui locatar care ocupa mai multe locuri de parcare, in parcarea rezidentiala adp sector 6, obtinute pe o singura locuinta in incinta ... (vezi toată discuția)