avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar in intarziere,banca ofera solutii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar in intarziere,banca ofera solutii

am un credit ipotecar in valoare de 77000 lei impreuna cu sotul.Pentru ca unul dintre noi nu mai are venituri am intarziat la plata ratelor.Banca ne-a oferit o solutie si anume:in loc de doua rate sa avem una singura la 12 din suma actuala dar sa includ in viitorul contract un pfa ca un fel de girant.Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 12:17, 4 Martie 2011
pai..posibil este...daca accepta banca..dar trebuie sa gasiti si girantul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la credite ipotecare Nony1902 Nony1902 Buna seara. As dori sa aflu ce \"inseamna\" o executare silita a unui credit ipotecar. Mai exact, am un asemenea credit prin care mi-am achizitionat o locuinta ... (vezi toată discuția)
Codebitor gigi19 gigi19 Salut, In conditiile in care devin codebitor intr-un imprumut bancar fie imobiliar fie de nevoi personale, in ce situatie pot fi scos din acest ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac in cazul asta? Stefimad Stefimad Am luat un inprumut de la o banca si nu mi-am achitat ratele la timp si mi-sa cerut scadenta creditului anticipat de care nu am fost instintata si habar nu ... (vezi toată discuția)