avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am dreptul la somaj din concediu medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am dreptul la somaj din concediu medical?

am fost in concediu de crestere copil pana la 20.02.2011;acum sunt insarcinata in 5 luni jumate si incepand cu 21.02 mi-am luat concediu medical normal;cei de la firma mi-au dat preaviz incepand cu 22.02 cu mentiunea ca postul meu se desfiinteaza pe 25 martie;acum sunt acoperita de concediile medicale,pe 12 aprilie am dreptul la concediu prenatal,apoi postnatal pana pe 15 august,urmand sa beneficiez de concediu de crestere pt al 2lea copil;daca firma in timpul acesta intra in insolventa si isi concediaza salariatii ,eu pot beneficia de somaj si apoi de concediu crestere copil,tinand cont ca sunt in concediu medical?sau raman pe dinafara si imi pierd aceste drepturi?

Alte discuții în legătură

Sunt platiti salariatii in concediul medical daca firma intra in insolventa? kalyla kalyla firma la care lucrez e in iminenta de insolventa;eu sunt in concediu medical normal,dar peste o luna intru in concediu de maternitate,apoi doresc sa intru in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, am cateva intrebari la care nu reusesc sa gasesc raspuns in postarile anterioare facute pe site. Am sa expun situatia mea, urmand sa adresez ... (vezi toată discuția)
Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)