avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis nepredat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis nepredat

Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri si nu stiu pe cine sa intreb. Problema e in felul urmator: am pierdut un proces in urma caruia contestasem un proces verbal (amenda si retinerea permisului). Sentinta s-a pronuntata am pierdut si este irevocabila, ideea care este.normal iei ar trebui s imi trimita aksa hotararea, daca nu o semnez ca am primit-o ce se intampla?Initial vreau sa nu il predau sa merge pe "nv", vreau sa stiu cum se considera suspendarea permisului, de cand se pronunta instanta fara sa il predau sau de cand trebuie sa ma duc eu sa il predau. si trebuie obligatoriu sa semnez primirea hotararea aksa?
Cel mai recent răspuns: anirki , utilizator 12:21, 4 Martie 2011
daca decizia este data in recurs, " normal " nu se comunica, iar obligatia d-voastra de a preda permisul este in termen de 15 zile de la data pronuntarii in recurs; daca nu-l predati, vi se va prelungi durata suspendarii cu 30 de zile, deci mai bine " nu mai mergeti pe nv ", ca s-ar putea sa se considere chiar si infractiune...asumati-va greseala si supuneti-va sanctiunii primite.
Dar de cand se ia in considerarea suspendarea permisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului dupa pronuntarea hotararii RazvanCr RazvanCr Am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez. In data de 25.08.2010 am fost depistat de aparatul radar cu 199 km/h in afara localitatii. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Am pierdut fondul luis29 luis29 In cazul in care am pierdut fondul, pentru depasirea vitezei cu 50 km/h peste limita legala, se mai poate face recurs? Exista si alta cale de atac? (vezi toată discuția)