avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale platforma industriala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

platforma industriala

du-te in siteul guvernului si poate acolo gasesti ceva
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 20 August 2004
Ce intelegeti dvs. prin notiunea de "platforma industriala"?
din punctul meu de vedere, "platforma industriala" sau "parcul industrial" sunt notiuni inventate care delimiteaza oarecum fostele intreprinderi de stat de actualele societati perivatizate de AVAS. Notiunea presupune existenta mai multor societati com. in acel spatiu, in general societate mama-filiale, iar administatorii parcului pot inchiria spatii cu destinatia de sedii S.C., sau pot vinde aceste spatii/terenuri. Destinatia acestora nu este restrictiva dar in general se opteaza pentru SC care au obiect de activitate apropiat de cel al societatii mama astfel incat sa permita folosirea mijloacelor de productie si a utilitatilor deja existente. Nu am mai auzit de constructia de locuinte in aceste spatii si sincer ar fi total inestetic. Nu cred ca mi-as dori o casa in mijlocul parcului industrial ROMAN S.A. spre exemplu.
Revin. Poate ca te ajuta sa te lamuresti. Legea 160 din 24 mai 2004 publicata in MO 462 privind privatizarea Roman SA si constituirea parcului industrial
Revin....... vad ca ati gasit raspunsul la intrebarea dvs. Parc industrial....platforma......locuinte....deci????
MA INTERESEAZA DACA ESTE VOIE SA SE CONSTRUIASCA LANGA ACESTE ZONE UN ACT NORMATIV CEVA, DEOARCE UN VECIN MA DAT IN JUDECATA CA IL POLUEZ SI VREAU SA VAD DACA ESTE ADMISIBILA ACTIUNEA

Alte discuții în legătură

Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Acord vecini la pfa Ramo_davi04 Ramo_davi04 Buna seara! Locuim in mediul rural, iar de curand sotul meu a deschis in curte un depozit de materiale de constructii, sub forma de PFA.Nu am cerut acordul ... (vezi toată discuția)
Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)