avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... executor fiscal primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

executor fiscal primarie

pentru a ocupa aceasta functie in cadrul unei primarii exista vreo conditie de studii economice, administrative sau juridice ? In Codul de procedura fiscala am vazut ca nu se prevede natura studiilor pentru executorii fiscali.


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 12:56, 4 Martie 2011
Functia despre care vorbiti nu exista ca functie publica in nomenclatorul de functii conform Legii 188/1999. Se poate infiinta in primul rand ca functie publica specifica cu avizul ANFP in baza unui proiect de hotarare initiat de conducatorul institutiei sau prin asimilare cu o functie conform legii mai sus enuntate, dupa care se aproba de consiliul local. Din punctul meu de vedere persoana in cauza ar trebui sa indeplineasca conditia "studii juridice" pentru a da interpretarea corecta. Executarea silita se face in baza unui act executoriu emis de instanta si pus in aplicare de organele de executare silita abilitate. In cadrul unei primari sa existe o asemenea functie n-am auzit pana acum.! Ca primariile au compartimente care intocmesc somatii pentru neplata impozitelor si taxelor locale datorate de contribuabili sunt de acord si este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de consiliu local - arhitect-sef snadica snadica Consiliul local da o hotarare in noiembrie 2010 pentru crearea structurii de specialitate pe linie de urbanism privind preluarea atributiilor arhitectului ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Transformare post - personal contractual / functionar public danpaveloiu danpaveloiu În cadrul unei instituţii publice ( administr. publică locală ) există posibilitatea transformării unui post de execuţie (a cărui ocupare necesită ... (vezi toată discuția)