avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizie Srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizie Srl

Buna seara.Aveti cumva un model de decizie a Consiliului Director al unui Srl.pentru elaborarea unui act aditional la actul constitutiv?mentionez ca Srl -ul are doi asociati dintre care unul este si administrator.Poate fi Consiliul Director format din Presedinte (administratorul ) si Secretar(celalalt asociat)?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:04, 26 Mai 2008
Vedeti ce prevede actul constitutiv , daca este constituit consiliul director astfel cum specificati dvs sau nu, pt ca din ceea ce ne spuneti am putea deduce ca este necesara o hotarare AGA.
Pentru modifica actul constitutiv prin act aditional este necesara o Hotarare a Adunarii Generale a Asociatilor, ma indoiesc sa fie atribuita aceasta raspundere altor persoane.
ypo a scris:
Poate fi Consiliul Director format din Presedinte (administratorul ) si Secretar(celalalt asociat)?

SrL nu are consiliu director, ci in cel mai rau caz consiliu de administratie. Consiliul e format NUMAI din administratori, nu vreun secretar sau alta persoana. Apoi, cum s-a mai spus, foarte putine atributii pot fi delegate administratorilor in ce priveste modificarea actului constitutiv, de ex. schimbarea sediului. Altfel, va trebuie hotarare AGA, si in primul rand o lectura a legii 31/1990 si a actului constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Consiliu de adminstratie marianna marianna As avea o intrebare! De ce nu este posibil ca un SRL sa aiba consiliu de administratie, daca de exemplu sint 6 administratori, care sint si asociati. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Administrator / reprezentant legal - numire manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua. As vrea sa aflu daca la semnarea unui CIM pentru funcția de manager este necesară semnătura administratorului unei societăți sau CIM poate ... (vezi toată discuția)