Potrivit art 36 lit k din Legea 293/2004 "functionarul public .....are dreptul la decontarea cheltuielilor de transport.....in cazul deplasarii de la domiciliu la locul de munca atunci cand domiciliaza in alta localitate decat cea in care isi desfasoara activitatea....."
In temeiul acestei legi, prin art 6 alin (1) lit "a" din HG 1398/2007 s-a stabilit acest drept ....."daca domiciliaza sau isi au resedinta in alta localitate.......fata de cea in care isi desfasoara activitatea.
INTREBARE:
in varianta in care prin dispozitiile legale sunt doua cazuri "domiciliul" sau "resedinta" in alta localitate exista situatia in care functionarul public care are domiciliul(proprietate personala) in localitatea unde isi desfasoara activitatea, sa obtina viza de flotant(resedinta) in alta localitate pentru care solicita decontarea cheltuielilor de transport .
Pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport in aceasta situatie?
Sa inteleg ca vreti sa va stabiliti resedinta in alta localitate pentru a beneficia de cheltuieli de transport? Inventiv romanul desi bugetul este gol.#-o
Ar trebui sa fie procurate abonamente si nu sa primiti bani de transport.:P
Nu eu am solicitat. Eu trebuie sa acord.
De aici e dilema daca se deconteaza sau nu transportul dintr-o alta localitate unde a obtinut resedinta, fata de cea de domiciliu unde are proprietate personala.
Ex: domiciliul(proprietate personala in loc Deva si resedinta in loc Dobra (la 35km de Deva) iar sediul unitatii in Deva.
De asta nu mi se pare normal sa-i decontez pentru faptul ca el vrea sa faca naveta in alta localitate fata de cea unde are proprietate personala.
Decontare naveta
pesori
M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)