avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj-mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj-mostenire

Tatal meu traieste in concubinaj cu o doamna de 20 de ani perioada in care nu a realizat venituri neavand loc de munca,singurul aport pe care l.a avut la un bun comun a fost din vanzarea unei garsoniere bani din care s.a cumparat o casa si o bucata de teren la tara, diferenta de bani fiind pusa de tatal meu.mentionez faptul ca tatal meu are 2 copii, respectiv eu si fratele meu amundoi avand familii, iar doamna are si ea un copil dar nu este al tatalui meu.
Toti locuim intr.o casa la oras, este o casa in constructie, fiecare avand cate o camera sau doua..... problema este ca as vrea sa ma extind si vreau sa stiu daca doamna va avea drepturi la proprietate si daca ceea ce voi construi eu va trebui sa impart cu ea sau cu fratele meu in conditiile in care tatal meu nu va face nici un act...
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:12, 4 Martie 2011
Pe numele cui este casa in constructie in care locuiti?Daca este pe numele tatalui si acesta nu va face nici un fel de act de instrainare in timpul vietii,doamna nu-l va mosteni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drept de mostenire am ?? ContSters101708 ContSters101708 As dori sa stiu ce drept de mostenire am la casa parintilor mei. Cand aveam varsta de 5 ani parinti mei sau despartit, au divortat, tata a ramas in casa, ... (vezi toată discuția)
Contractul de vc raveca raveca in contractul de vanzare cumparare scie asa:\"...consimtim la intabularea in CF a dreptului de nuda proprietate asupra imobilului constructii si teren...pe ... (vezi toată discuția)
Contract imobil - sfat nasobraznic nasobraznic Am fost crescuta de un cuplu care au locuit in concubinaj.El ( tata) ma adoptat dar nu si ea ( care nu in acte mi_a devenit mama). Tati a murit si am ramas ... (vezi toată discuția)