avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie si denigrare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie si denigrare

in virtutea functiei indeplinite o persoana a obtinut datele mele personale,a facut copii xerox ale unor documente,pe care apoi le-a folosit,le-a dat unor apropiati,raspandind in localitate diverse supozitii/interpretari personale si afirmatii neadevarate,barfe cu privire la situatia mea. Care ar fi incadrarea juridica si ce cai de aparare sau reparatii pot avea? in ce conditii ma pot adresa instantei??
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2011
hawk_ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: hawk_ro , utilizator 19:55, 4 Martie 2011
"Raspunderea delictuala"; art.998 si 999 Cod civil, Dar sa aveti dovezi in sensul aratat. Consultati si Legea Nr.677/2001, stocare de date personale si sustragerea lor pentru diverse activitati, adica ce ati aratat d-voastra, poate constitui si fapta penala savarsita de persoana in cauza.
dovezi...?? martorii... nu sunt destul???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un chirurg estetician are sau nu dreptul de a publica o fotografie a pacientului (pe un site) fara acordul scris al acestuia? delmina delmina Un chirurg estetician are sau nu dreptul de a publica o fotografie a pacientului (pe un site) fara acordul scris al acestuia? Situatie: - imagini cu sanii ... (vezi toată discuția)
Probe recurs pretentii 998- 999c.civ. eloria eloria O persoana care detine o functie m-a dat in judecata pe 998-999 c.civ. ( Pretentii 20 000RON) si-mi cere daune morale pentru \"stirbirea ... (vezi toată discuția)
Emitere copii documente cadastrale catre un neproprietar Maryana@ Maryana@ Buna ziua! Care este procedura de emitere copii xerox catre un destinatar neproprietar pentru a nu fi acuzat de incalcarea legii 544/2001-informatii de interes ... (vezi toată discuția)