avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radierea/ schimbarea sediului social dintr-un imobil ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radierea/ schimbarea sediului social dintr-un imobil inchiriat

Am inchiriat in 2010 un apartament unei firme care, dupa incheierea contractului de inchiriere, refuza sa-si schimbe sediul social.
Registrul Comertului afirma ca numai prin instanta / cerere de dizolvare a firmei respective pot rezolva aceasta situatie.
Exista si alte solutii?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:54, 4 Martie 2011
Din pacate nu. Acestea sunt alternativele...printr-o hotarare a asociatilor sau printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila.
Sau daca contractul de inchiriere prevede o durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat de 2 ani guzmania guzmania Avem o societate comerciala careia i-a expirat sediul de 2 ani, deoarece contabila a uitat sa prelugeasca acest contract. Avem depuse bilanturile si tot ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare illuce16 illuce16 in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a ... (vezi toată discuția)