avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despagubire FNI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despagubire FNI

buna ziua..mama mea a primit zilele trecute o instiintare de la un cabinet de avocatura din bucuresti in legatura cu aceste despagubiri FNI..se pare ca i se vor inapoia bani ..dar problema este ca ea nu mai are carnetul de investitor si nici o alta dovada de atunci ..ce ar putea sa faca cum ar putea recupera vreo dovada? multumesc
Cel mai recent răspuns: leorot , utilizator 21:41, 5 Aprilie 2011
citeste aici -
[ link extern ]
Conform lor, aceste cabinete de avocatura doar se folosesc de oameni pentru a le stoarce bani. Si eu sunt pe lista celor care au de luat bani, dar sunt sigur ca asta nu se va intampla prea curand.
Intrebarea este alta. De la cine are de luat bani? E pe sentinta cu AVAS - dosarul de ~30.000 creditori sau pe dosarul celalalt unde a fost obligat CNVM sa dea banii - unde sunt ~300.000 creditori?
Pentru ca daca exista numele ei in sentinta, nu-ti mai trebuie carnet - absolut nimic.
Da mai multe detalii.
pune mana si cauta in sentinte, nu o va face nimeni pentru tine.iti pot spune despre cea cu 120.000 din dosarul penal terminat in 2009 - este pe www.tmb.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

F n i ionel071965 ionel071965 Mai am vro sansa sa recuperez bani de la F N I ? am fost citat an mai multe procese . ASI gasi pe cineva sa vand aceste \" creante \" ? LA STRASSBURG LA ... (vezi toată discuția)
Executare silita avas ContSters134265 ContSters134265 Instanta a dispus obligarea AVAS la plata despagubirilor catre investitorii FNI conform prevederilor Sentintei Civile nr. 13732/17 decembrie 2004, astfel ... (vezi toată discuția)
Cum sa recuperez bani pe care mi-i datoreaza avas madine madine In baza unei sentinte comerciale in procesul investitorilor FNI, AVAS a fost obligat sa creeze dosare cu debitori. In cursul anului 2010, AVAS a finalizat in ... (vezi toată discuția)