avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... F N I
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

F N I

Mai am vro sansa sa recuperez bani de la F N I ?
am fost citat an mai multe procese .
ASI gasi pe cineva sa vand aceste " creante " ?
LA STRASSBURG LA CURTEA EUROPEANA a DREPTURILOR OMULUI ????
un AVOCAT bun
asi dori sa actionez statul roman {ministeru justitie }PENTRU incompetenta SAU rea VOINTA {alte persoane an aceasi situatie au RECUPERAT prejudiciu }:((
Cel mai recent răspuns: ionel071965 , utilizator 17:27, 29 Aprilie 2011
Detaliaza. Esti parte in care dosar. Cel mic unde a fost obligat AVAS sa dea bani sau cel cu CNVM-ul?
Multumesc de atentia DV.
Soacra mea Ghita Marita si eu am fost an dosaru 8700/3/2005 {numar format vechi1824/2008
AICI an ambele cazuri e rea vointa {cereau mereu chitanta C E C taxa timbru pai dupa ei ajungeam sa achit enorm mai mult decat valoarea prejudiciului } Adica 1.800.000 un carnet soacra si eu 14.800.000 . adica ei luau bani di taxe de la toti si returna la cine se descurca sau tipa mai tare [C A R I T A S sub mantaua STATULUI {de DREPT :)
AST e si mai tare :
Senatul a adoptat pe 31 martie un proiect de lege initiat de Guvern prin care bugetul AVAS nu va mai putea fi executat silit, in vederea acordarii despagubirilor, in special catre creditorii FNI, aceste despagubiri urmand a fi platite exclusiv din veniturile proprii ale institutiei.

Legea prevede ca aceasta masura este una temporara, pana la data de 31 decembrie 2013, in conditiile in care AVAS acuza faptul ca activitatea institutiei este blocata din lipsa de fonduri. ACUM ZIC EU.........Uni au nevoe pana atunci sa faca testamente LA NEPOTI LU piticu sa ai platesc impozitele cand pot ca e criza nu . ?????????????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum il salvam pe pristanda? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Toata lumea il stie pe Ghita. Care Ghita? Ei ... cum \"care Ghita?\" Ce, va faceti ca nu-l stiti? Pristanda! Ghita Pristanda, jandarmul orasului. Vedeti ca-l ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil minor elenasuch elenasuch buna ziua am nevoie de citeva lamuriri sunt recasatorita sotul meu a mai fost casatorit si el de 2 ori din prima casatorie rezultind 2 copii din a 2 numai 1 ... (vezi toată discuția)
Despagubiri de natura salariala voicualinacosmina voicualinacosmina In cazul in care un salariat concediat nelegal a obtinut in instanta acordarea de despagubiri echivalente cu salariile de care ar fi beneficiat pana in ... (vezi toată discuția)