avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce pot face
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce pot face

Cum pot atasa o plingere la parchet la care am o solutionare data de politie cu amenintare'calomniere iar la parchet este un dosar penal cu icadrare 180cpin care eu sint parte vatamata? Acea plingere sa fie proba la dosar.
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 18:20, 4 Martie 2011
daca amenintarea vizeaza integritatea dvs. fizica, puteti depune aceste documente in copie la dosarul penal al Parchetului, cu adresa de inaintare, facand referire la nr. de inregistrare al dosarului penal privind art.180 Cpenal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(cum pot proceda) incadrare juridica carmen69 carmen69 Pe data de 22.11.2010 am primit raspunsul la o plingere depusa la politieavind ca subiect amenintari cu organele de politie si romi mesaje trimise pe telefon ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a da imagini ValentinConti ValentinConti Va salut! Fiul meu a fost batut de un vecin. Erau mai multi in fata blocului si probabil faceau galagie. Al meu fiind mai mic a fost prins si batut. La scara ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)