avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea de la privat la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea de la privat la stat

Se poate face de la Privat la Stat? Se pastreaza salariul de la angajatorul de baza?
Exista vreo "portita" prin care odata detasat sa-ti micsoreze salariul cel la care te duci? Pe durata detasarii poti beneficia de CO?
Cel mai recent răspuns: Adela.Alexandra , utilizator 18:47, 4 Martie 2011
Da, este posibila detasarea de la privat la stat.... Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea. Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean non-ue detasat - diurna, tichete apetra apetra Avem 3 cetateni non -UE care au obtinute si avizele de detasare de la Oficiul de Imigrari, dar si viza de lunga sedere pentru detasare. Sunt platiti din ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale de detasare didi_06 didi_06 Un salariat accepta detasarea la o alta societate, cu schimbarea functiei in una inferioara celei ocupata la unitatea de baza.In aceste conditii salariatul va ... (vezi toată discuția)
Concediul in timpul detasarii dennis20 dennis20 sunt detasata pana la sfarsitul anului,mentionez ca de la angajatorul de la care am plecat mai am de efectuat 15 zile de concediu...acestea le pot lua la noul ... (vezi toată discuția)