avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii nominale la CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii nominale la CAS

Buna ziua,

Am incheiat contract cu o casa de sanatate inca din 2000.Pana in 2006 angajatorul a virat contributia in contul acelei case de sanatate.Acum a trebuit sa vizez adeverinta de salariat si am primit urmatorul raspuns""nu se poate viza adeverinta de salariat deoarece lipsesc declaratiile nominale lunare de plata (anexele 3a,3b,3c)din ianuarie 2006 pana in prezent."
Am cerut aceste declaratii nominale de plata la centrul bugetar,serviciul financiar si au refuzat , precizand ca au virat banii ,dar nu la casa de sanatate pentru care optasem si ca acum nu se mai poate face nimic.
Asta inseamna ca am pierdut calitatea de asigurat la casa de sanatate pentru care am optat ?
Nu doresc sa schimb casa de sanatate.
Ce trebuie sa fac in acest sens?
Instanta este singura solutie?
Este imposibil ca cei de la financiar sa remedieze greseala sau este mult de munca si imi spun ca nu se mai poate face nimic?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratii rectificative ContSters198024 ContSters198024 Se pot face declaratii rectificative la sanatate din 2006 pana in prezent? Cum se procedeaza? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contributia cass de pe decizia de impunere Adyonela Adyonela Buna ziua. Am o intreprindere individuala si Incepand din octombrie 2013 nu mai lucrez cu CIM la SRL. Cat am muncit acolo mi -au platit si virat ... (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)