avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributia CASS de pe decizia de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia CASS de pe decizia de impunere

Buna ziua. Am o intreprindere individuala si Incepand din octombrie 2013 nu mai lucrez cu CIM la SRL. Cat am muncit acolo mi -au platit si virat contributiile la stat. Din octombrie pana in decembrie 2013 am platit si virat in contul de trezorerie prin transfer bancar impozitul si CASS conform deciziei de impunere. Pe anul acesta 2014 am platit prima scadenta la CASS in acelasi cont dat de catre cei de la ANAF unde am domiciliul personal. Problema este ca cei de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate nu ma vad ca platitoare de CASS. E ca si cum nu as fi platit niciodata. Ce trebuie sa fac ca sa apar si in evidenta CASS-ului. Cei de la ANAF stiu ca am platit, dar cei de la CASS nu. A trebuit sa vizez o adeverinta pentru spital ca altfel nu stiam de problema asta, si nu o pot viza. Va rog sa ma ajutati. Multumesc.:((
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 16:01, 26 Aprilie 2014
Nu exista o corelare in programele informatice ale ANAF si casele de sanatate. Prin urmare, de fiecare data cand platiti la ANAF contributia la fondul de sanatate, trebuie sa duceti si o copie xerox a chitantei la casa de sanatate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Cass adytzaX adytzaX intreprinderea a intrat in conservare am intrat in somaj la calcularea somajului am vazut ca nu am vechimea efectuata in unitate.Care este cauza ?fabrica spune ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate refuzata anacami2 anacami2 buna ziua am o nepoata de 19,5 ani , in jud. galati care s-a angajat recent.cand a fost sa se inscrie la medicul de familie i s-a spus ca trebuie sa aduca ... (vezi toată discuția)