avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cass

intreprinderea a intrat in conservare am intrat in somaj la calcularea somajului am vazut ca nu am vechimea efectuata in unitate.Care este cauza ?fabrica spune ca a virat sumele la CASS,iar cei de la fortele de munca spun ca fabrica este de vina...
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:26, 25 Februarie 2010
Nu e vorba de CASS (contributiile pentru sanatate) ci de contributiile pentru fondul de somaj. Pe acestea poate nu le-au platit.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cred ca sunt 2 aspecte de analizat:
1-prin Trezorerie se vireaza banii la bugetul asigurarilor sociale,este un cont pentru toate contributiile sociale
2-ce inseamna ca nu aveti vechime,nu aveti 12 luni lucrate in ultimile 24? si ded cand aveti incheiat contractul de munca :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a a copilului teodora_83 teodora_83 sunt in regula cu actele , sunt in luna a treia am contract de munca dar mi-e frica pentru nu stiu ce se intampla daca firma nu plateste contributiile la stat: ... (vezi toată discuția)
Cas neplatit de angajator se considera stagiu de cotizare si vechime in munca? adak adak Daca se poate sa ma lamuriti asupra acestui aspect. Parerile sunt impartite. Pe de o parte legea spune clar ca daca CAS-ul nu se plateste nu se considera ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale. aura_pirva35 aura_pirva35 Incepand cu 17 februarie 2010 ,societatea la care lucram a intrat intr-un proces de conservare ,iar noi,salariatii,am fost trimisi in somaj. Am mers impreuna ... (vezi toată discuția)