avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere indemnizatie somaj in italia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere indemnizatie somaj in italia

Bună! Sunt șomer in Italia ,și primesc o indemnizație lunară de șomaj. Mai am încă 5 luni acest statut. Aș dori să știu dacă voi fi angajat pe o perioadă de trei luni, în acest moment , si apoi voi rămâne fără loc de muncă, m-i se va plăti șomaj, cel puțin perioada la care am renuntat la somaj pentru contractul de 3 luni? Vă rog un răspuns urgent, deoarece trebuie să semnez un nou contract pe o perioada de 3 luni , in data de 7 martie 2011. Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 19:30, 22 Noiembrie 2011
Buna seara ,

Va angajati in Romania sau Italia ?
mă angajez in Italia
Intrebati la Institutia din Italia care va acorda indemnizatia de somaj.
In Italia sunt alte legi fata de Romania.
multumesc mult!
In Italia, acordarea indemnizaţiei de şomaj este întreruptă atunci când:
- persoana respectivă a primit deja indemnizaţia la care avea dreptul;
- persoana respectivă are un nou loc de muncă;
- persoana respectivă devine titularul unei pensii directe;
- persoana respectivă este ştearsă de pe listele de şomaj.

Alte discuții în legătură

O intrebare si o rugaminte! gabriella_blaga gabriella_blaga Buna ziua, sunt Gabriela si am o rugaminte mare la Dvs.: puteti sa-mi spuneti daca este posibil sa beneficieze de ajutor de somaj in Italia (prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia ioanvaleriu ioanvaleriu Buna ziua,doresc sa intreb daca stiti cumva care este regula.de.primire a somajului in italia si anume:mama mea a lucrat rimp.de 5 ani .a depua dosarul in luna ... (vezi toată discuția)
Conditii beneficiere de somaj in italia lidia27 lidia27 Buna ziua, lucrez ca badanta in Italia si as dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de somaj in cazul in care familia batranei pe care o ingrijesc momentan ... (vezi toată discuția)