Bună! Sunt șomer in Italia ,și primesc o indemnizație lunară de șomaj. Mai am încă 5 luni acest statut. Aș dori să știu dacă voi fi angajat pe o perioadă de trei luni, în acest moment , si apoi voi rămâne fără loc de muncă, m-i se va plăti șomaj, cel puțin perioada la care am renuntat la somaj pentru contractul de 3 luni? Vă rog un răspuns urgent, deoarece trebuie să semnez un nou contract pe o perioada de 3 luni , in data de 7 martie 2011. Vă mulțumesc mult!
Mulțumesc pentru răspuns! Eu doream să știu dacă după două luni de contract, având în vedere că m-am angajat renunțând la indemnizație, am dreptul să primesc indemnizație pentru restul lunilor la care am renunțat semnînd un nou contract, în momentul în care după 2 luni de probă rămân fără loc de muncă, practică des întâlnită la angajatorii din Italia!
La cat timp dupa depunerea cererii pentru indemnizatia de somaj in Italia se primeste efectiv un raspuns sau chiar indemnizatia ? Poate stie cineva din propria experienta? Va multumesc.
Somaj in italia
ioanvaleriu
Buna ziua,doresc sa intreb daca stiti cumva care este regula.de.primire a somajului in italia si anume:mama mea a lucrat rimp.de 5 ani .a depua dosarul in luna ... (vezi toată discuția)