avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze contract vanzare-cumparare

Este posibil ca, intr-un contract de vanzare-cumparare apartament, vanzatorul sa introduca clauze care nu se refera la persoana lui? Mai precis, poate solicita intretinere pentru fiul lui?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:40, 4 Martie 2011
da
Buna seara !
Se poate introduce o asemenea clauza cu acordul partilor ( vanzator , respectiv cumparator) .
daca si cumparatorul este de acord cu inserarea acestei clauze in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de intretinere narcisa_salbatica narcisa_salbatica Buna seara! Poate fi acceptata (din punct de vedere juridic, de catre notarul public) inserarea unei obligatii de intretinere in cuprinsul unui contract prin ... (vezi toată discuția)
Drept de abitatie daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua , am o nelamurire si va rog sa ma ajutati : Sotul meu are un contract de vanzare-cumparare facut cu mama lui pentru un apartament unde stipulat ca ea ... (vezi toată discuția)
Plata cotelor de întreþinere neachitate tantahurub tantahurub bună seara, am rugămintea de a mă lăuri cu privire la următorul aspect _ sunt proprietara unui apartament cu clauză de întreţinere persoana cu care ... (vezi toată discuția)