avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plangere penala ???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plangere penala ???

Buna seara, am o intrebare, nu stiu ce sa fac!
Sunt reprezentant de 2 luni la o firma de cosmetica, pana acum coordonatoarea mea mi-a plasat comenzile in contul meu. Contul meu de reprezentant mi-la facut coordonatoarea, eu nu stiam de el,
acest lucru i-a dar acces la parola contului meu de reprezentant.
Cu o luna in urma am anuntat-o ca vreau sa renunt o perioada de timp, si ca voi pleca in strainatate. Bazandu-se pe aceste informatii si crezand ca sunt plecata din tara la momentul actual, a plasat o comanda in contul meu, pe numele meu schimband adersa de destinatie, folosind adresa ei ca adersa de destinatie, comanda era de vreo 42 de produse,X-( nu am socotit valoarea comenzii ...dar e destul de mare. Am reusit sa o anulez la timp:D dar daca plecam in strainatate nu mai puteam sa o anulez si factura era facturata pe numele meu ca urmare eram buna de plata cand ma intorceam acasa. Intrebarea mea este ce as putea sa ii fac sa nu mai faca asa ceva si cu viitori reprezentanti?? As vrea sa ia si o amenda frumoasa sa ma tina minte....sfatuiti-ma ce sa fac.....ms mult ....

cu stima si respect LILIANA
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:05, 6 Martie 2011
Nu puteti face nimic.Ati fost prevazatoare si ati impiedicat un rezultat nefavorabil dumneavoastra. Avertizati ceilalti reprezentanti, avertizati-o si pe doamna respectiva si dati-va demisia.
Mersi pentru raspuns! Dar daca ma duc la politie si ii fac o plangere?? pentru abuz de incredere si fals??
nu sunt intrunite elementele infractiunilor mentionate de dvs in speta prezentata.pe viitor, pentru a preveni o asemnea ....
anulati contul respectiv imediat si deschideti un altul la care dvs sa aveti acces;nu mai dati parola noului cont altor persoane.Astfrel, chiar daca cine va ar face vreo comanda in numele dvs, necunoscand elementele de identificare ale contului, respectiva comanda va fi nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea ilegala a datelor si semnaturii gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. In urma cu 8 ani ,m-am inscris ca reprezentant vanzari la firma Avon Cosmetics Romania pe baza unui buletin valabil cu date din judetul Buzau. Am ... (vezi toată discuția)
Fals / uz de fals? alig_c alig_c Buna, va rog sa ma ajutati sa inteleg daca s-a comis fals in urmatorul caz. S-a intamplat ca un membru al familiei mele, mama, sa plece din tara pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)