avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosirea ilegala a datelor si semnaturii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosirea ilegala a datelor si semnaturii

Buna ziua. In urma cu 8 ani ,m-am inscris ca reprezentant vanzari la firma Avon Cosmetics Romania pe baza unui buletin valabil cu date din judetul Buzau. Am facu comenzi in jur de 2 ani de zile, dupa care am incetat colaborarea cu coordonatorul meu. In 2009 eu mi-am schimbat buletinul, avand atunci domiciliul in judetul Galati (am unn act notarial care confirma adresa respectiva) si in 2010, am schimbat din nou buletinul, cu adresa pe care o am si acum respectiv de Judetul Braila. in tot acest timp eu nu am mai plasat nicio comanda, nu am mai vb cu coordonatorul, nu am mai avur niciun contact cu Avon Cosmetics. In iulie 2012 am primit la vechea adresa de Buzau o somatie de plata pentru niste facturi restante. Sunand la Avon, am aflat ca s-au facut in continuu comenzi pe numele meu de catre coordonatoarea mea, aceasta ridicand produsele pe baza unei copii dupa buletinul de Buzau, semnand toate actele in numele meu si beneficiind de avantaje financiare fara aprobarea mea. Luand legatura cu respectiva persoana, mi-a spus ca, din punctul ei de vedere, in momentul in care a platit factura, lucrurile au fost rezolvate. Eu nu sunt de acord pentru ca ea s-a folosit de semnatura falsificata si de niste date care nu mai erau valabile. Ce pot face impotriva ei? am depus deja o plangere la politie. Ce ar urma?
Cel mai recent răspuns: gabriela_munteanu , utilizator 17:00, 28 Iulie 2012
Va urma o cercetare penala si un proces penal
Pot cere daune morale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ??? Negura Liliana Negura Liliana Buna seara, am o intrebare, nu stiu ce sa fac! Sunt reprezentant de 2 luni la o firma de cosmetica, pana acum coordonatoarea mea mi-a plasat comenzile in ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta madalinCM madalinCM Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Momentan sunt angajat cu C.I.M la firma partenera care efectueaza serviciu de livrari pe o ... (vezi toată discuția)