avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nedumerire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nedumerire

Buna seara....am 16 ani , acum doua zile am nascut o fetita la un spital de stat iar acum la externare dupa ce am platit pina si ata cu care ma cusut (vata ,perfuzia ,analizele...etc.) mi se cere sa platesc si spitalizarea pentru a mi se elibera actele de externare. Intrebarea mea este...daca sunt considerata "copil" pina la 18 ani si prin Constitutie am drepturi garantate la protectie sociala din partea statului de ce sa fiu supusa la aceasta taxa cind venitul meu este alocatia de stat si ce ar trebui sa fac in situatia asta.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:54, 5 Martie 2011
Va adresati conducerii spitalului pe motivatia aratata. Dar vedeti sa aveti sesizare in duplicat si sa solicitati pe copia d-voastra nr. de inregistrare si stampila de secretariat a conducerii spitalului.. Succes si sa va fie copilul sanatos.
#-o:(:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neonat cu probleme Lucian F. Lucian F. Unde pot face o plangere pentru serviciile oferite de angajatele spitalului de urgenta mures?Fetita mea sa nascut la spitalul din mun.Reghin iar la nastere a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil stabilit in canada ContSters400402 ContSters400402 buna ziua,as dori sa stiu exact daca un copil minor stabilit in Canada, nascut in Romania, deci cu dubla cetatenie poate beneficia de alocatie de la stat pina ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa plateasca medicamentele din spitalul de stat ? androidu androidu La multi ani. Am o nepotica de doi ani internata de o saptamina la spitalul de stat, linga Minastirea Casin iar medicamentele prescrise , cumnatamea a fost ... (vezi toată discuția)