avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de prestari servicii - in constructii- italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de prestari servicii - in constructii- italia

buna seara. Am o nelamurire si daca ma poate ajuta cineva va sunt foarte recunoscatoare. Va explic in cateva cuvinte : firma noastra ar trebui sa inceapa o lucrare in amenajari interioare intr-un magazin destul de mare, oferta trebuie sa contina inclusiv materialele folosite de care trebuie sa ne ocupam noi, nu doar mana de lucru, deci noi trebuie sa cumparam materialele folosite de la depozitele din italia. Aici apare intrebarea mea de incepator in domeniu: cum procedez cu facturile pentru materiale de acolo, e la fel ca pentru romania , in contabilitate ma refer?trebuiesc declarate in 390 fiecare in parte? devin platitor de TVA -lunar (firma fiind platitoare de tva trimestrial) adica materialele alea de constructii sunt achizitii intracomunitare, nu? cer scuze daca unora li se par intrebari stupide dar poate cineva ma poate ajuta. va multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara de servicii Nau_ Nau_ Buna ziua. Un SRL platitor de TVA din 22.01.2019, TVA trimestrial, achizitioneaza de la o firma din UE servicii de administrare /transfer domeniu internet. ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare Madalina Scarlat Madalina Scarlat Am primit in Ianuarie 2010 o factura de servicii (certificate ISO pentru 4 firme care au beneficiat de documentatia ISO facuta de societatea din Romania) de la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 trimestriala sau lunara ? lili09 lili09 Sunt platitor tva trimestrial, asta este clar decont 300 la trimestru, Intrebare: Se depune declaratia 390 trimestrial ? Nu am facut achizitii, ca ... (vezi toată discuția)