avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reziliere contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reziliere contract

am o asociatie de binefacere in cadrul careia am incheiat contracte de voluntariat Unul dintre voluntari imi creiaza probleme si vreau sa-i reziliez contractul. In legea voluntariatului 195/2001 face trimitere la codul civil
Daca ma puteti ajuta cu un sfat - care este baza legala in care se face rezilierea contractului de voluntariat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 5 Martie 2011
Art. 14.
Denuntarea unilaterala a contractului de voluntariat are loc din initiativa voluntarului sau a beneficiarului voluntariatului, cu un preaviz de 15 zile, fara obligatia prezentarii motivelor.
ms. pt. raspuns
se poate face si fara preaviz?
Legea voluntariatului 195/2001, art. 14, cu un preaviz de 15 zile
Art.14 are un alt continut in prezent ... Legea a fost republicata in 2007 :)

Denunţarea unilaterală a contractului de voluntariat are loc din iniţiativa
oricăreia dintre părţi şi se face în formă scrisă, cu arătarea motivelor. Condiţiile
denunţării se stabilesc prin contract, termenul stabilit pentru prezentarea
preavizului fiind de 30 de zile - art.16.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract voluntariat vs c.i.m. codrina.ama codrina.ama Buna seara. Sunt somer si am gasit un post de casier incasator la un ong. Mi s-a spus ca va trebui sa lucrez cu contract de voluntariat 1-2 saptamani, abia ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat lumifatu lumifatu Stimata d-soara, Avand in vedere imprejurarile precizate de dvs. si prevederile art. 12 din contractul de voluntariat nr. 4/05.10.2012 incheiat cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de voluntariat stelutamaria stelutamaria buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. anul trecut am infiintat o asociatie non profit, pe langa angajati am intocmit si niste contracte ... (vezi toată discuția)