avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... reziliere contract de voluntariat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

reziliere contract de voluntariat

buna ziua. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
anul trecut am infiintat o asociatie non profit, pe langa angajati am intocmit si niste contracte de voluntariat, perioada nedetreminata, cu mai multe persoane aceste avand printre atributii si colectarea de fonduri de la persoane fizice si juridice.
unul dintre voluntari a inceput sa imi faca probleme de ceva timp, in sensul ca incaseaza banii si nu taie chitante insusindu-si banii si terorizand ceilalti voluntari. mai exact nu isi respecta zona de colectare alungandu-si colegii care se afla in aceiasi zona sau pur si simplu luandu-le legitimatiile, mapele de prezentare cu documentatia privitoare la cazurile pe care dorim sa le sprijinim si ajuta.
intrebarea este cum reziliez contractul cu acesta. in contractul de voluntariat este prevazut ca rezilierea acestuia se poate face conform prevederilor din Codul Civil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 6 Martie 2011
Denuntarea unilateriala a contractului de voluntariat are loc din initiativa oricareia dintre parti si se face in forma scrisa, cu aratarea motivelor. Conditiile denuntarii se stabilesc prin contract, termenul stabilit pentru prezentarea preavizului fiind de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract guardiacivile guardiacivile am o asociatie de binefacere in cadrul careia am incheiat contracte de voluntariat Unul dintre voluntari imi creiaza probleme si vreau sa-i reziliez ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract voluntariat fara preaviz Mihaela Ger Mihaela Ger Buna ziua.intrebarea mea vine către o persoană abilitată( legal) pt a mi da un răspuns .am un contract de voluntariat (acord scriptic) din data de 5 ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat InaV InaV Buna ziua Doresc sa ma consult cu dumneavoastra intr-o problema. Am incheiat anul trecut un contract de mandat cu o firma de recuperari de creanta ce ... (vezi toată discuția)