avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Controlul incrucisat de la finante nr 394 este penal ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Controlul incrucisat de la finante nr 394 este penal sau nu?

Controlul incrucisat de la finante nr 394 este penal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 00:15, 5 Martie 2011
Controlul , in sine, nu poate fi penal . Este un control de rutina care are drept scop compararea facturilor emise de firma A catre B , cu cele primite de B si declarate ca atare.
Dar in cazul in care se constata nereguli , se poate merge , desigur si pe latura penala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce probleme pot intampina daca un colaborator nu-si depune declaratia 394? costellupu costellupu Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce mi se poate intampla daca un furnizor de la care am cumparat marfa nu isi depune declaratia 394? De o luna am ... (vezi toată discuția)
Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu facturi mai vechi analici analici Buna ziua sunt nou angajata la o firma ,firma a primit somatie de la un furnizor ca are un rest de plata de 100.000 lei.Impreuna cu furnizoriul am consultat ... (vezi toată discuția)