Am facut doua plingeri cu argumente serioase catre sectia 26 politie Bucuresti. Am fost la audieri si declaratii la dumnealor, citeva ore mi-am pierdut pe acolo.
A trecut si mama termenului de raspuns care trebuia sa fie la una anul trecut in luna noiembrie si la alta pe 20 februarie a.c.
Ce pot sa fac pentru a fi sanctionata lipsa raspunsului lor? Mentionez ca le-ar fi convenit mult sa nu primesc raspuns, ca sa nu am ce contesta.
ati cerut numere de inregistrare ?
puteti sa- actionati in justitie deoarece termenul legal era de 30 zile si doar daca se delega competenta se prelungea cu inca 15.
Daca sunt plangeri penale va trebui sa asteptati. Mai intai se efectueaza cercetari prealabile, apoi, daca se considera ca intr-adevar exista date ca s-a savarsit o infractiune se dispune inceperea urmaririi penale, apoi urmeaza alte cercetari......
Depinde de volumul de munca al organelor de cercetare....
Insa puteti inainta o cerere prin care sa solicitati in ce stare se afla plangerile dumneavoastra....... si veti primi raspuns.....
Vedeti dvs ...fiecare cu problemele lui dvs in asociatia dvs,ceilalati la locul lor de munca
Daca sesizarile depuse la sectia 26 sunt inregistrate oficial ,adresati comandantului unitatii cererea de comunicare a stadiul cercetariilor,eventual solutia dispusa
Referitor la celeritate...aveti in vedere bagajul crescut de plangeri,efectivul redus de angajati ,complexitatea si urgenta fiecarei plangeri si nu in ultimul rand luati in calcul inclusiv interesul angajatilor pentru cercetarea anumitor plangeri pe care le apreciaza "fara pericol social sporit "
Da, fiecare cu ale lui, evident.
Nu e vorba de nici o plingere penala ci doar de probleme pe care ei nu le rezolva in nici un fel, enumerate de mine cu detalii si in scris, si la audieri.
Cu pericolul social redus in ce lege se incadreaza va rog? Sa stiu si eu ca doar in caz ca ma vede moarta politia va actiona.
Multumesc pentru sfaturi.