avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as dori sa stiu cum pot sa atac o hot data de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as dori sa stiu cum pot sa atac o hot data de tribunal care a respins recursul ca tardiv

Am avut un proces penal inpotriva rezolutiilor procurorului Ma judec cu 2 persoane care au fost minore cand au comis fapta Acestia nu au fost judecatii niciodata de instante de minori decat la ultimul termen in care dupa 3 termene de la recurs au spus ca recursul ar fii tardiv si cred ca imi vor respinge recursul AM aratat ca nu am fost in tara ca nu am cunoscut solutia data de prima ins. si ca am declarat recurs cand am venit in tara CE pot sa fac ? cum mai pot ataca hot data de tribunal? hotararilwe date anterior de judecatorie de ce sunt legale daca minori nu au fost judecati de complete de minorii ? si de ce recursul care la-m facut este tardiv mai ales ca este un recurs facut inpotriva unei hot care nu a respectat condiitile speciale pt minori UNDE pot sa atac si cum pot sa atac hot tribunalului care imi va fii nefavorabila
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 11:44, 5 Martie 2011
Dvs nu ati ajuns in faza judecatii , ati facut plangere impotriva ordonantei/rezolutiei procurorului de netrimitere in judecata . dar sa stiti ca si judecatoriile au complete penale specializate ptr cauze cu minori .
Recursul v-a fost respins ca tardiv introdus ptr ca asta inseamna ca ati depasit termenul legal in care puteati sa exercitati aceasta cale de atac .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

respingerea recursului ca tardiv formulat- mai pot ataca aceasta hotarare? mariavanturici mariavanturici Cum pot ataca o hot data de tribunal in care recursul meu a fost respins ca find tardiv Am aratat ca am fost plecata din tara si atunci cand am cunoscut hot ... (vezi toată discuția)
Decizia tribunalului- continuarea judecatii. suparattul suparattul La judecatorie,instanta de fond respinge ca nefondata plangerea impotriva ordonantei procurorului de NUP (s-a apreciat ca nu s-a depus plangere prealabila in ... (vezi toată discuția)
Daca parchetul de pe langa judecatorie nu imi raspunde in termenul legal de 20 zile la plangerea introdusa ce trebuie sa fac Gion_71 Gion_71 M-am adresat cu o Plangere catre Parchet si nu a-m primit nici un raspuns,ce procedura trebuie sa urmez in aceasta situatie...., pot sa deschid actiune penala ... (vezi toată discuția)