Am avut un proces penal inpotriva rezolutiilor procurorului Ma judec cu 2 persoane care au fost minore cand au comis fapta Acestia nu au fost judecatii niciodata de instante de minori decat la ultimul termen in care dupa 3 termene de la recurs au spus ca recursul ar fii tardiv si cred ca imi vor respinge recursul AM aratat ca nu am fost in tara ca nu am cunoscut solutia data de prima ins. si ca am declarat recurs cand am venit in tara CE pot sa fac ? cum mai pot ataca hot data de tribunal? hotararilwe date anterior de judecatorie de ce sunt legale daca minori nu au fost judecati de complete de minorii ? si de ce recursul care la-m facut este tardiv mai ales ca este un recurs facut inpotriva unei hot care nu a respectat condiitile speciale pt minori UNDE pot sa atac si cum pot sa atac hot tribunalului care imi va fii nefavorabila
Dvs nu ati ajuns in faza judecatii , ati facut plangere impotriva ordonantei/rezolutiei procurorului de netrimitere in judecata . dar sa stiti ca si judecatoriile au complete penale specializate ptr cauze cu minori .
Recursul v-a fost respins ca tardiv introdus ptr ca asta inseamna ca ati depasit termenul legal in care puteati sa exercitati aceasta cale de atac .