avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sfat....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sfat....

dupa un incident la locul de munca,un asa zis ,,sef''cam abuziv,incearca sa mi puna mie si unui coleg o irealitate pt a fi sanctionati.
dupa o ancheta in care iese la iveala adevarul,,,seful'' ne ameninta ca daca nu -i dam 500 lei de pers.ne da in judecata pentru ,,stirbirea imaginii''si ne va cere daune morale de 10.000 lei.raspuns categoric negativ din partea noastra,nefiind vinovati,ceea ce reiese de altfel si din ancheta efectuata.
intrebarea mea este daca ,,stirbirea imaginii'' ar fi motiv intemeiat pt a cere o asa suma de bani ca daune?
cu respect tuturor
Daca ati fost acuzati pe nedrept de "sefu" in legatura cu natura serviciului D-voastra, Si cei care au cercetat faptele va gasit fara vina, Nu inteleg frica D-voastra...??? :(:(:(:(:O:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc poate cere daune morale intr-un dosar penal? florentza florentza Buna ziua, Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Intrebarea este, asa cum reiese si din titlu, daca o societate comerciala, implicata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Calomnie functionar public liana16 liana16 Sunt functionar public si efectuez inspectii in judet. O doamna nemultumita de aplicarea unei amenzi la societatea acesteia, ma tot calomniaza: ca sunt ... (vezi toată discuția)
Daune morale sinlesa sinlesa am cumparat un obiect de valoare mare, vanzatorii nu au respectat clauzele,m-am suparat am facut plingere la sefii lor din Bucuresti,OPC, ANPC, pro-tv, bbc,si ... (vezi toată discuția)